Uhapšeni napadači na čuvara “Elmonta”

Izvor: JužneVesti.com, 22.Jul.2015, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni napadači na čuvara “Elmonta”

Niška policija uhapsila je trojicu mladića i jednog maloletnika zbog sumnje da su prošle noći brutalno pretukli čuvara preduzeća “Elmont” u krugu fabrike.

Lisice su stavljene na ruke J. J. (22), Š. D. (19), I. P. (18) i 15-godišnjem maloletniku.

Svi oni se sumnjiče, piše u policijskom saopštenju, da su noćas oko 2:30 napali radnika obezbeđenja i više puta ga šipkom udarili u glavu.

Povrede koje su naneli čuvaru >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << D. S. su opasne po život, a kako je “Južnim vestima” danas rečeno u Kliničkom centru, on se nalazi na aparatima i bori se za život.

Policija kaže da je grupa mladića nakon prebijanja stražara ušla u objekat sa namerom da nešto iznese, ali kako je rekla direktorka “Elmonta” Gordana Labović, ništa nije ukradeno.

Po nalogu zamenika Višeg javnog tužilaštva u Nišu osumnjičenima J. J., Š. D. i I. P.  je određeno zadržavanje do 48 časova, dok će maloletnik biti sproveden Višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.