Rasvetljen napad na čuvara u Nišu

Izvor: juGmedia, 22.Jul.2015, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rasvetljen napad na čuvara u Nišu

NIŠ – Policija je uhapsila J.J. (22), Š. D. (19) i I. P. (18) iz Niša i petnaestogodišnjeg maloletnika zbog sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su oni, noćas, oko 02,30 časova, u krugu štamparije Vuk Karadžić, napali i metalnom šipkom zadali više udaraca oštećenom radniku obezbeđenja, koji je zadobio teške telesne povrede opasne po život, nakon čega su ušli u objekat sa namerom da oduzmu robu.

Po nalogu zamenika Višeg javnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tužilaštva u Nišu osumnjičenima J.J., Š.D. i I.P. je određeno zadržavanje do 48 časova, dok će četvrti osumnjičeni, petnaestogodišnji maloletnik, biti sproveden Višem javnom tužiocu za maloletnike u Nišu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhapšena grupa razbojnika

Izvor: NTV.rs, 23.Jul.2015, 11:01

Efikаsnim rаdom pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Nišu identifikovаli su i uhаpsili J.J. (1993), Š. D. (1996) i I. P. (1997) iz Nišа i petnаestogodišnjeg mаloletnikа zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su izvršili krivično delo rаzbojništvo.. Sumnjа se dа su oni,...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.