U sudaru u Lazarevom Selu povređene dve osobe

Izvor: JužneVesti.com, 21.Apr.2021, 10:09

U sudaru u Lazarevom Selu povređene dve osobe

Dva muškarca povređena su u udesu koji se dogodio jutros oko 6:50 u Lazarevom Selu, na putu između Niša i Gadžinog Hana, kažu iz niške policije. Povređeni su odmah prebačeni u Univerzitetski klinički centar, a iz te ustanove kažu da nisu životno ugroženi.

Do saobraćajne nezgode došlo je nedaleko od fabrike stolarije Smaj produkt, na putu Niš-Gadžin Han, kada su se sudarili "jugo" niških i "alfa romeo" beogradskih registracija, koji su išli su iz suprotnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << smerova, pojašnjavaju iz policije.

U udesu su povređeni 31-godišnji vozač i 68-godišnji suvozač iz "juga" i njih je, dodaju u policiji, ekipa hitne pomoći odmah prebacila u Univerzitetski klinički centar.

Iz UKC navode da je dijagnostika još u toku, ali da povređeni u udesu nisu životno ugroženi.

Starija osoba koja je bila na mestu suvozača ima povredu grudnog koša i kičme, dijagnostika je u toku. Povrede nisu teške i opasne po život. Mlađe lice ima lake telesne povrede glave i leve noge - kažu iz UKC.

Saobraćaj je zbog tog udesa bio u prekidu do 8:20, a zatim je uspostavljen, kažu u policiji.

O događaju je obavešteno Osnovno tužilaštvo u Nišu po čijem nalogu je odrađen uviđaj na mestu udesa.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.