Timovi sa juga na teškim odbojkaškim zadacima

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2022, 10:21

Timovi sa juga na teškim odbojkaškim zadacima

Mečevima osmine finala Kupa Srbije odbojkaši i odbojkašice iz Niša, Leskovca i Prokuplja počinju nadmetanja u novoj sezoni. Svi mečevi su u subotu, 8. oktobra, odbojkašice Leskovca 98 igraju u Ubu protiv istoimene ekipe, prokupački Topličanin 97 sastaje sa Ribnicom u Kraljevu, a odbojkaši Niša igraju u Kragujevcu protiv Radničkog.

Prve na parket stupaju dame iz Leskovca pošto u subotu od 18 igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa Ubom, vicešampionom Srbije i nekadašnjim šampionom. Leskovčanke neće imati nimalo lak zadatak, ali imaju i lepu priliku da vide u kakvoj su formi pred početak sezone u Prvoj ligi.

U konkurenciji odbojkaša jug Srbije ima dva predstavnika, oba člana Prve lige.

Od 19 sati u Kragujevcu igraju stari poznanici - Radnički i Niš, a u Kraljevu u isto vreme počinje duel Ribnice i Topličanina 97 iz Prokuplja.

U osmini finala Kupa Srbije igra se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Leskovac,   Prokuplje,   Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog dočekuju Niš na startu Kupa Srbije

Izvor: KGsport.info, 07.Okt.2022

Novu takmičarsku sezonu odbojkaši Radničkog započinju utakmicom osmine finala Kupa Srbije protiv ekipe Niša, koja... Чланак Odbojkaši Radničkog dočekuju Niš na startu Kupa Srbije се појављује прво на KRAGUJEVAČKI SPORT.

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.