Starica ubijena u Nišu, ubica uhapšen u Aleksincu

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Dec.2015, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starica ubijena u Nišu, ubica uhapšen u Aleksincu

Brzom i efikasnom akcijom, niška policija uhapsila je Igora Useinovića (32) iz okoline Žitorađe zbog sumnje da je noćas u Ulici Dimitrija Tucovića ubio Nišlijku staru 83 godine.

Njeno telo pronađeno je noćas u njenom stanu u Nišu.

Beživotno telo starice pronađeno je jutros u njenom stanu nakon čega je policija započela istragu i identifikovala osumnjičenog za zločin.

U saopštenju policije se navodi da je I.U. (32) iz okoline Žitorađe >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << uhapšen zbog sumnje da je ušao u stan žrtve i ubio je udarcima.

Osumnjičeni i starica nisu bili u srodstvu.

Kako prenose "Večernje novosti", ubica je Igor Useinović, koji je posle zločina pokušao da pobegne kod sestre u Požarevac, ali je uhapšen na autobuskoj stanici u Aleksincu.

Ubistvo je policiji prijavio niški Zavod za hitnu medicinsku pomoć, koju je prethodno alarmirao Ružičin sin kada je mrtvu majku u lokvi krvi zatekao na podu u kuhinji.

Prema saznanjima beogradskog dnevnika, Igor Useinović je bio ubeđen da Ružici Talević živi sama pa je, posla ulaska u stan, odmah počeo da je krvnički tuče. Potom je počeo premetačinu ali je, kako se pretpostavlja, uvideo da je u stanu i staričin sin, koji je dotad spavao. Zato je pobegao sa mesta zločina.

Uviđaj je izvršio zamenik višeg javnog tužioca u Nišu u prisustvu policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu za teško ubistvo, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

U Nišu uhapšen Igor Useinović: Batinama ubio staricu!

Izvor: Večernje novosti, 14.Dec.2015

STARICA Ružica Talević (83) glavom je platila nesmotrenost, kada je u ponedeljak oko dva sata ujutro, posle zvonjave, otključala vrata stana u Ulici Dimitrija Tucovića 3/7. Tada je u njen dom upao razbojnik, višestruki povratnik Igor Useinović (32) iz okoline Žitorađe i staricu tukao do smrti....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.