NIŠ Starica koja je nađena mrtva u stanu IPAK UBIJENA

Izvor: Blic, 14.Dec.2015, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠ Starica koja je nađena mrtva u stanu IPAK UBIJENA

Brzom i efikasnom akcijom, niška policija uhapsila je I.U. (32) iz okoline Žitorađe zbog sumnje da je noćas u Ulici Dimitrija Tucovića ubio Nišlijku staru 83 godine. Njeno telo pronađeno je noćas u njenom stanu u Nišu.

On se sumnjiči da je ušao njen stan i zadao joj više udaraca u lice, usled čega je ona preminula. Uviđaj je izvršio zamenik višeg javnog tužioca u Nišu u prisustvu policije.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je policija.

Beživotno telo starice pronađeno je jutros u njenom stanu nakon čega je policija započela istragu i identifikovala osumnjičenog za zločin.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Misteriozna smrt u Nišu: Beživotno telo starice nađeno u njenom stanu

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Dec.2015

U toku je rad na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do smrti R. T. - potvrdila je niška policija...Beživotno telo starice R.T. (83) pronađeno je noćas u njenom stanu u ulici Dimitrija Tucovića u Nišu...Policiji je smrt bake prijavila Hitna pomoć...U toku je rad na utvrđivanju okolnosti...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.