Stanari traže hitnu sednicu Skupštine grada

Izvor: RadioCity.rs, 29.Jun.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanari traže hitnu sednicu Skupštine grada

Iz Udruženog pokreta slobodnih stanara saopštavaju da su već ukazivali na probleme zbog kojih traže hitnu sednicu Skupštine grada Niša. Dodaju da su njihove primedbe potkrepljene izveštajem „Lokalne javne finansije: Problemi, rizici i preporuke“, koji je izradio Fiskalni savet Srbije.

Saopštavaju da bi se na sednici raspravljalo o oporavku budžeta Niša, a prvi koraci ka tome bilo bi smanjenje „nepotrebnih i predimenzionarnih troškova“, smanjenje subvencija kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << investicije bile povećane, ali i svođenje broja zaposlenih u lokalnoj samoupravi na optimalan broj. UPSS, traži i smenu predsednika opštine Medijana, zbog kako tvrde, „neracionalnog trošenja sredstava radi lične promocije“, i direktora niškog aerodroma „zbog skrivanja informacija od građana i nanošenja štete ovom preduzeću“.

U Udrženom pokretu slobodnih stanara, ocenjuju da bi sednicu trebalo što pre sazvati i zbog izuzetno teškog položaja Niša, koji će se odraziti na već izuzetno loš standard građana. Dodaju da bi sednica trebalo da bude otvorena za sve zainteresovane građane.
UPSS je zahtev za održavanje hitne sednice prosledio Gradskom veću i Skupštini grada Niša.      

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Udruženi pokret slobodnih stanara traži hitnu sednicu Skupštine grada

Izvor: JUGpress.com, 29.Jun.2017

NIŠ..Udruženi pokret slobodnih stanara, zatražio je hitnu sednicu Skupštine grada Niša, na kojoj bi se raspravljalo o oporavku budžeta, “trenutnim smanjenjem nepotrebnih i predimenzionisanih troškova, dovođenjem broja zaposlenih na optimalni broj i smanjenje subvencija u cilju povećanja investicija”..Kako...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.