Srebro za Andriju Stankovića na Trofeju Beograda

Izvor: RadioCity.rs, 11.Okt.2016, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srebro za Andriju Stankovića na Trofeju Beograda

"Trofej Beograda"- Beogradski Pobednik, održan je 8. oktobra, a prvog takmičarskog dana na programu je bilo takmičenje za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Tada je nastupilo oko 600 takmicara iz 11 zemalja učesnica. U nedelju  je na programu bilo takmičenje u mlađim uzrasnim kategorijama. 
Andrija Stanković  se takmičio u katama  u seniorskoj konkurenciji, koja je bila veoma jaka i osvojio srebro.
"Ovo je za mene sjajan rezultat. Drago mi je što sam u jakoj konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << uspeo da osvojim srebrnu medalju. Trofej Beograda je poznat po masovnosti i jedan je od najmasovnijih turnira koji se organizuju u Srbiji“, ističe Andrija. 
Na nedavno održanom međunarodnom karate turniru u Bijeljini Andrija Stanković okitio se zlatom u kategoriji seniora. Prethodnu sezonu niški karatista završio je uspešno, osvojivši najviša priznanja najpre u Čačku, a zatim i u Beočinu. Do kraja godine očekuju ga još 3 turnira i to Trofej Rakovice, Ljubljana Open i Trbovlje Open.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.