Niškom karatisti srebro na “Trofeju Beograda”

Izvor: JužneVesti.com, 11.Okt.2016, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niškom karatisti srebro na “Trofeju Beograda”

Posle 4 godine bez poraza na domaćim i internacionalnim takmičenjima Nišlija Andrija Stanković morao je da se zadovolji 2. mestom i srebrnom medaljom na "Trofeju Beograda" na takmičenju u katama u pojedinačnoj konkurenciji.

Na turniru, koji svake godine okuplja preko 1000 takmičara, Andrija je učestvovao po 2. put, a posle prošlogodišnjeg zlata, ove sezone morao je da se spusti za stepenik niže na pobednićkom postolju.

Ovo srebro je posebno za mene, jer dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << daje značaj svim prethodnim zlatnim medaljima. Poražen sam od odličnog takmičara, aktuelnog prvaka države i to me motiviše da u narednom periodu nastavim sa jakim treninzima i sledeće godine se vratim na tron - poručio je Stanković.

Turniri koji ovog Nišlija očekuju do kraja godine jesu “Trofej Rakovice”, “Ljubljana Open” i “Trbovlje Open”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Srebro za Andriju Stankovića na Trofeju Beograda

Izvor: RadioCity.rs, 11.Okt.2016

"Trofej Beograda"- Beogradski Pobednik, održan je 8. oktobra, a prvog takmičarskog dana na programu je bilo takmičenje za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore. Tada je nastupilo oko 600 takmicara iz 11 zemalja učesnica. U nedelju  je na programu bilo takmičenje u mlađim uzrasnim kategorijama. . Andrija...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.