Skraćeno radno vreme kovid ambulanti u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2021, 10:00

Skraćeno radno vreme kovid ambulanti u Nišu

Kovid ambulante "Duvanište" i "Čair", kao i dečija kovid ambulanta u Nišu, od danas imaju novo radno vreme i za pacijente su otvorene od 7 do 20 sati, a ne do 22 sata. Kako se navodi u saopštenju Doma zdravlja, razlog skraćenog radnog vremena je smanjen broj kovid pozitivnih pacijenata, ali o kom broju je reč nije poznato jer podatke ova ustanova nije obavljivala od prošle srede.

Pacijentima sa simptomima virusa korona na raspolaganju su dve kovid ambulate, od ponedeljka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << do nedelje. Ranije je najavljeno da će ambulanta u naselju Branko Bjegović od danas raditi u zelenoj zoni sa redovnim pacijentima, ukoliko broj zaraženih nastavi da se smanjuje.

Pedijatrijska kovid ambulanta koja se nalazi u centralnom objektu Doma zdravlja Niš na ulazu br.2 radi od 07.00-20.00 časova. Mole se svi pacijenti sa simptomima sumnjivim na kovid infekciju, da se lekarima u kovidu javljaju u skladu sa novim radnim vremenom i poštujući sve propisane epidemiološke mere - poručuju iz Doma zdravlja.

Na sajtu ove ustanove navodi se da je broj zaraženih u Nišu manji, međutim poslednji podaci o broju novozaraženih objavljeni su u prošle srede kada je svaki peti testirani bio zaražen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ambulanta „Branko Bjegović“ izlazi iz Kovid sistema

Izvor: JUGpress.com, 26.Apr.2021

NIŠ..Milorad Jerkan, direktor Doma zdravlja, izjavio je da je epidemiološka situacija u Nišu sve povoljnija. Po njegovim rečima ulazimo u mirniji period...Stvorili su se uslovi da ambulanta “Branko Bjegović” izađe iz kovid sistema, dodaju u Domu zdravlja...Broj svih pregleda u dve kovid ambulante...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.