Radnik koji je povređen u fabrici u kritičnom stanju

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2018, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik koji je povređen u fabrici u kritičnom stanju

Amputirana je noga radniku kome je mašina pala na nogu u jednoj niškoj fabrici, ali je problem i što je čovek obilno iskrvario, zbog čega je, kako kaže direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković, životno ugrožen i nalazi se u teškom stanju.

Priroda povrede bila je takva, objašnjava Janković, da je on već ima traumatsku amputaciju noge, pa su doktori uradili natkolenu amputaciju.

On nema drugih povreda, nema povreda unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << organa, međutim čovek je u teškom hemoragijskom šoku i gotovo u potpunosti je iskrvario. Mi pokušavamo da to podignemo i da ga stabilizujemo, ali je on životno ugrožen, jako je teško - priča Janković.

Podsetimo, jutros je 48-godišnjem radniku jednog pogona Mašinske industrije Niš sprava na kojoj radi pala na nogu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niš: Radnik koji je povređen u fabrici u kritičnom stanju

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2018, 08:54

Amputirana je noga radniku kome je mašina pala na nogu u jednoj niškoj fabrici, ali je problem i što je čovek obilno iskrvario, zbog čega je, kako kaže direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković, životno ugrožen i nalazi se u teškom stanju. Priroda povrede bila je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.