Lekari se bore za život povređenog radnika, amputirali mu nogu

Izvor: juGmedia, 15.Jun.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari se bore za život povređenog radnika, amputirali mu nogu

Radnik M.M. (48) koga je juče na poslu u jednoj niškoj firmi udario metalni poklopac i smrskao mu nogu i dalje se nalazi u veoma teškom stanju i životno je ugrožen.

Nakon nesreće uradjena je natkolena amputacija leve noge. Pacijent se nalazi se na aparatima i lekari se bore za njegov život„, rekao je direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Radmilo Janković.

Radnik je juče oko 10 časova u teškom stanju transportovan u Urgentni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Kliničkog centra u Nišu gde je hitno operisan. Tim lekara pokušao je da mu spase nogu, ali je na kraju ipak morala da se amputira.

Prema nezvaničnim informacija, nesrećni čovek zaposlen je u preduzeću „MIN Kopex“ zaposlen na mestu ispitivača varova a do nezgode je došlo u momentu dok je mašinom ispitivao varove na elementu koji je napravljen za hidroelektranu „Đerdap“.

Metalni poklopac, koji se nalazio pod pritiskom, pod još nerazjašnjenjim okolnostima, izleteo je iz ležišta i udario radnika u nogu.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Lekari u Nišu bore se za život povređenog radnika

Izvor: B92, 15.Jun.2018

Niš -- Radnik M.M. (48) koga je u četvrtak na poslu u jednoj niškoj firmi udario metalni poklopac i smrskao mu nogu i dalje se nalazi u veoma teškom stanju...On je životno ugrožen, kazali su danas agenciji Beta u niškom Kliničkom centru..."Nakon nesreće urađena je natkolena amputacija leve...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.