Radnički poražen od Vojvodine u Novom Sadu

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2022, 21:04

Radnički poražen od Vojvodine u Novom Sadu

Nisu uspeli fudbaleri Radničkog iz Niša da nastave pobednički niz pošto su u 9. kolu Superlige poraženi rezultatom 3:0 (1:0) od Vojvodine u Novom Sadu. Posle devet kola Nišlije imaju osam bodova, a za vikend ih čeka duel sa ekipom Mladosti GAT, pretposlednjom na tabeli.

Poveli su Novosađani golom Iva Baraja u 22. minutu koji je iskoristio odbijenu loptu nakon šuta Kabića.

Prednost "lala" duplirao je Veljko Simić u 51. minutu kada je, nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dodavanja Nikolića, poluvolej udarcem poslao loptu u mrežu. U svom debiju za Vojvodinu Uroš Nikolić je sa ivice šesnaestreca u 82. minutu pogodio gol Nišlija za konačnih 3:0.

Bolje je Radnički počeo, imao je šanse, ali ih nije koristio. Ni u drugom poluvremenu nije bilo više sreće za goste sa juga, pa su na ovom meču primili 22. gol u sezoni što ih čini ekipom sa najgorom odbranom.

Trener Radničkog Saša Mrkić žali za propuštenim šansama, ali se okreće novim izazovima.

Imali smo prilike, ali nismo uspeli da ih iskoristimo. Kao što biva u fudbalu, promašujete, pa protivnik kažnjava. Imali smo puno svojih problema, kao i malo vremena za odmor. Videli smo dobru utakmicu, a radićemo na stvarima koje moramo da popravimo - rekao je Mrkić.

Posle nepotpunog devetog kola, sa po dve pobede i remija, kao i pet poraza, Radnički je na 12. mestu na tabeli Superlige. U narednom kolu, koje je već za vikend, Nišlije dočekuju pretposlednji Mladost GAT

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.