RHMZ: Osetno hladnije, oblačno i sa povremenom kišom

Izvor: JužneVesti.com, 03.Dec.2023, 15:36

RHMZ: Osetno hladnije, oblačno i sa povremenom kišom

Nakon jučerašnjeg sunčanog dana i neočekivanih 20 stepeni, danas je u Nišu osetno hladnije, a tokom dana biće pretežno oblačno sa povremenom slabom kišom, javljaju iz Republičkog hidrometeorolokog zavoda. U narednim danima temperatura će ići i do minusa.

Kako sopštavaju, uveče se očekuje razvedravanje, a temperatura će se kretati između 7 i 8 stepeni, što je daleko manje u odnosu na juče, kada su građani iskoristili lepo vreme za šetnju i izlazak napolje. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Već sutra, očekuje se hladno jutro sa slabim mrazem, a veći deo dana biće pretežno sunčano sa nižim temperaturama.

Uveče i tokom noći postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura oko -2 stepena, najviša oko 4 stepena - navode iz RHMZ.

U utorak ujutro očekuje se slab, ponegde i umeren mraz, a tokom dana biće umereno oblačno i suvo.

Za sredu i četvrtak najavljuju pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, a na planinama i sa slabim snegom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.