Izvor: NiskeVesti.rs, 13.Apr.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava "Škola za ljubavnike“ gostuje u Nišu.

Hit komedija „ Škola za ljubavnike“ u kojoj igraju Milan Kalinić, Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović biće odigrana 23. aprila u niškom Domu Vojske.

Radnja ove predstave je smeštana u Italiji, krajem 50-ih godina. Muž i žena, jako uspešni u svemu što rade, upadaju u bračnu kolotečinu. Potreba da se iz nje izađe po svaku cenu, dovodi do par njihovih odluka, koje će im promeniti živote. Naizgled obični bračni problemi, pretvoriće >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << se u neviđene komplikovane situacije, koje će na najkomičniji način probati da reše.
Kao što svaka jednačina ima jednu, ili dve nepoznate, tako se i u njihov problem javljaju tri “nepoznate“, koje im samo dodatno komplikuju situaciju. Krajnje čudna služavka, kućni prijatelj advokat, kao i unajmljeni profesor, za još čudniju školu, potrudiće se da komplikovano dovedu u krajnje zamršeno. A krajnje zamršeno, u realno nezamislivo. Niko od njih nije ono što jeste. Niti je ono što jeste, ono što oni misle.
Na brilijantno-komičan način nas Milan Vasić i Jelena Rakočević, vraćaju u ono vreme, kada je moguće bilo nemoguće. Milan Kalinić kakvog do sada niste videli, bez ijedne reči izaziva pozitivnu reakciju publike! Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović, će vas podsetiti, zašto negativci mogu biti najpozitivniji!
Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma Vojske po ceni od 700 dinara a mogu se i rezervisati na 062 321204 ili na www.asmscena.rs

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Komedija "Škola za ljubavnike" u niškom Domu Vojske

Izvor: JužneVesti.com, 13.Apr.2016

Milan Kalinić, Milan Vasić, Jelena Rakočević Cekić, Aleksandra Cucić i Bojan Stojčetović izvešće predstavu “Škola za ljubavnike“ u subotu 23. aprila u Domu Vojske u Nišu...Radnja ove predstave smeštena je u Italiji, krajem pedesetih godina, a prati par koji upada u bračnu kolotečinu...Naizgled...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.