Otvaranje Kardiohirurgije 24. novembra

Izvor: NTV.rs, 30.Okt.2014, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvaranje Kardiohirurgije 24. novembra

Novoizgrađena Klinika za kardiohirurgiju u niškom KC-u, i zvanično bi trebalo da bude otvorena 24. novembra, najavio je direktor centra prof.dr Zoran Radovanović. Radovanović ističe da je klinika kompletno opremljena, da se poslednje pripreme privode kraju, i da se još samo čeka upotrebna dozvola.
Kako navodi, ovo će biti jedna od najmodernije opremljenih klinika te vrste u ovom delu Balkana, a u planu je da, u početku na klinici operišu lekarski timovi iz KC Srbije, dok će niški hirurzi asistirati i usavršavati znanje.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Otvaranje Kardiohirurgije u Nišu 24. novembra

Izvor: JužneVesti.com, 30.Okt.2014

Nakon četiri godine od početka izgradnje i nekoliko probijenih rokova, otvaranje Klinike za kardiohirurgiju u Nišu zakazano je za 24. novembar, kaže direktor KC Niš Zoran Radovanović...Direktor niškog Kliničkog centra kaže da se samo čeka upotrebna dozvola, ali da očekuje da će je dobiti...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.