Odbojkaši Niša gostuju lideru

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jan.2018, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Niša gostuju lideru

Nakon dva vezana poraza, u 13. kolu Superlige odbojkaši Niša neće imati lak zadatak jer gostuju vodećoj Vojvodini koja je samo jednom poražena ove sezone i na svom terenu izgubila samo dva seta.

Nišlije ove sezone imaju 5 pobeda i 7 poraza i nalaze se na sedmoj poziciji sa 16 bodova, dok njihov subotnji rival ima više nego duplo (33). Odbojkaši iz “Čaira” ne prete lideru, ali je sportski nadati se pozitivnom rezultatu, smatra kapiten Niša Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Stojković.

Novosađani su u sredu igrali evropsku utakmicu protiv jedne od najjačih ekipa u Evropi, možda su se malo emotivno ispraznili. Nama je primarni cilj da odemo u Novi Sad i gledamo sebe, da spremamo ekipu za utakmicu koja nam je najbitnija u ovom periodu, a to je susret sa Spartakom iz Ljiga - kaže Stojković.

Jedini poraz u Superligi Novosađani su doživeli u Novom Pazaru, ali su i tamo osvojili jedan bod. Pored tog meča, Vojvodina je samo još jednom igrala pet setova i to kada je na svom terenu savladala Crvenu zvezdu.

Niš ni u ovom susretu neće biti kompletan jer se i dalje od povrede oporavlja Aleksa Batak, dok je Milan Mijalković pod znakom pitanja. Stojković je zbog izostanaka morao da poziciju srednjaka zameni korektorskom.

Osim te dvojice svi dobro treniraju, redovno i vredno radimo. Uvek potenciram da imamo uglavnom mladu ekipu i treba nam zajedništvo i pozitivna energija na terenu. Moramo da budemo fokusirani i motivisani. To se videlo proitv Jedinstva u prošlom kolu, treba tako da nastavimo - dodaje Stojković.

U prvom susretu ove sezone Vojvodina je slavila u Nišu rezultatom 3:0.

Utakmica u Novom Sadu počinje u 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.