Odbojkaše Niša u Beogradu čeka duel sa šampionom

Izvor: JužneVesti.com, 26.Nov.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaše Niša u Beogradu čeka duel sa šampionom

U petak 27. novembra od 17:30 odbojkaši Niša igraće u 6. kolu Superlige sa Crvenom zvezdom, aktuelnim prvakom Srbije, a trener ekipe iz Čaira Saša Stefanović očekuje od svojih igrača da pruže svoju najbolju igru.

Nišlije čekaju ovaj susret sa druge pozicije na tabeli sa 4 trijumfa i jednim porazom, dok su crveno-beli na 4. mestu sa utakmicom manje i skorom 3-1.

Kao i do sada, ne razmećemo se ambicijama. Cilj nam je da se odigramo našu najbolju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << igru i da vidimo da li je to dovoljno za dobijanje jednog, dva seta ili meča. Naše je da se lepo predstavimo, uživamo u igri i namučimo šampiona - kaže Stefanović.

Ekipa Niša je do sada svih 5 mečea odigrala u 5 setova i samo jednom pretrpele poraz.

Momci su motivisani, atmosfera u ekipi je odlična. Može da bude naša prednost što Zvezda ima zgusnust raspored, igala je u sredu Kup, a u utorak ima evropsku utakmicu.

Jedini poraz Zvezda je pretrpela u prvom kolu šampionata i to od Spartaka u Ljigu (3:0).

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.