Izvor: B92, 23.Feb.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra letovi Niš - Podgorica

Niš -- Crnogorska aviokompanija "Montenegro erlajnz" od sutra uspostavlja redovni vazdušni saobraćaj između Niša i Podgorice.

Između ova dva grada avioni će leteti šest puta nedeljno, u dolasku iz Podgorice u Niš svakog dana, osim ponedeljkom, i iz Niša za Podgoricu svakog dana osim utorkom, saopštio je niški aerodrom "Konstantin Veliki".

Red letenja je usklađen tako da omogućava putnicima da nastave putovanje iz Podgorice ka mnogim evropskim destinacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao što su Beč, Cirih, Frankfurt, Rim, Pariz, London i Moskva.

Na pres koktelu u niškom Hotelu "Maj Plejs" sutra, u 20 časova biće ozvaničen početak redovnog vazdušnog saobraćaja između Niša i Podgorice, a govoriće gradonačelnik Niša Miloš Simonović i predsednik "Montenegro erlajnza" Zoran Đurišć.

Crnogorska kompanija je ranije najavila da će leteti na direktnoj liniji Niš-Cirih, ali je taj let otkazan zbog proceduralnih problema u dobijanju dozvole od švajcarskih vlasti, kao i da će u Nišu otvoriti svoju firmu do aprila ove godine.

Niskotarifna italijanska kompanija "Vind dzet" sa niškog aerodroma do Forlija leti jednom nedeljno, i to petkom, od 26. decembra prošle godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.