Izvor: Glas javnosti, 24.Feb.2010, 07:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Montenegroerlajnz" uvodi liniju Podgorica-Niš

NIŠ - Crnogorska avio-kompanija "Montenegroerlajnz" uspostaviće danas redovnu liniju Niš - Podgorica, na kojoj će leteti šest puta nedeljno. Prvi avion iz Podgorice sleteće danas u 18.30 na Aerodrom "Konstantin Veliki", dok će prvi let iz Niša za glavni grad Crne Gore krenuti sutra u 9 sati.

Avioni "Montenegroerlajnza" iz Niša za Podgoricu će leteti ponedeljkom, sredom i četvrtkom u sedam sati, petkom i nedeljom u osam, a subotom u 6.50 sati.

Povratna karta sa svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << taksama koštaće od 94 evra do 185 evra, a u biznis klasi 227 evra.

Putnici iz Niša preko Podgorice moći će da putuju do nekoliko evropskih odredišta, do kojih je povratna karta od 190 evra.

Crnogorska državna avio-kompanija "Montenegroerlajnz", kako je ranije objavljeno, pokrenula je proceduru obnavljanja registracije kompanije u Nišu, koja je 2006. godine bila registrovana u tom gradu.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.