Nova pobeda „Želje“

Izvor: NTV.rs, 23.Nov.2014, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda „Želje“

Rukometaši Železničara ostvarili su novu pobedu u Superligi. Oni su u devetom kolu savladali na Ubu ekipu Kolubare iz Lazarevca rezultatom 31 : 28. U prvom poluvremenu vladala je rezultatska klackalica, a na pauzi su gosti imali gol viška 13 : 12. Niški rukometaši su bolje započeli nastavak i stekli prednost, koju su uspeli da sačuvaju do kraja. Goste su do pobede predvodili Milan Pavlov sa 7, Gvozden Denić sa 6 i Davor Basarić sa 5 postignutih golova. Kod domaćih najefikasniji su bili Milan Vučićević sa 9 i Stefan Marković sa 7 golova. U narednom kolu Železničar će u Nišu ugostiti ekipu Jugovića.
Pogledaj vesti o: Kolubara

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

"Želja" pobedom završio jesenji deo sezone

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2014, 00:50

Niški rukometaši savladali su poslednjeplasiranu Kolubaru rezultatom 31:28 (13:12) u poslednjem kolu jesenjeg dela Superlige nakon kojeg zauzima drugu poziciju na tabeli...Železničar je do šeste pobede u sezoni došao u finišu meča...U osmom minutu niški igrači su poveli sa 4:3, ali u narednih...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.