Naisa protiv Zaječara otvara 2019. takmičarsku godinu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jan.2019, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naisa protiv Zaječara "otvara" 2019. takmičarsku godinu

Prvi meč u novoj godini rukometašice niške Naise odigraće u subotu, 12. januara kada u sali Osnovne škole "Dušan Radović" u Duvaništu dočekuju Zaječar koji su već pobedile u prvom delu sezone. Trener Naise Svetislav Jovanović i igračice veruju u pobedu koja bi ih približila ostvarivanju prvog cilja - plasmanu u plej-of.

Posle skoro dva meseca pauze, niške rukometašice vraćaju se na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << parket i kao nikada ranije počinju drugi deo sezone. Već u subotu Naisa nastavlja pohod na tri fronta - Prvenstvo, Kup i Evropa. Trener ekipe iz "Čaira" Svetislav Jovanović zadovoljan je pripremnim periodom, ali je svestan da ih čeka težak i gust raspored.

Za ova dva meseca smo dosta toga uradili, osvežili ekipu, sanirali povrede. Spremni dočekujemo prvo kolo, a mislim da su prva dva kola najbitnija za ostvarivanje cilja i plasmana među najboljih šest ekipa, budemo učesnici plej-ofa i što bolje se pozicioniramo u prvenstvu - kaže Jovanović.

Prvi protivnik u 2019. godini je Zaječar, koji je na četvrtom mestu na tabeli Superlige, jednim niže od Naise. Nišlijke su već slavile u međusobnom okršaju ove sezone, kada su na startu Superlige slavile u gostima rezultatom 24:19.

Zaječar je doveo Šaronjićevu, a uigraniji je u odnosu na prvi deo sezone. Kraj prvenstva su završili pozitivno i odmah su iza nas. Zaječar je jedna od ekipa koja konkuriše za plej-of. Igramo u Nišu i dobro smo se spremili. Očekuje nas jaka utakmica, ali verujem u pobedu. Bitno mi je da u fazi odbrane odigramo što bolje. Treba obratiti pažnju na Terzićevu, Šaronjićevu i Kneževićevu, ali ako odigramo kao poslednji meč u pripremnom periodu protiv Bora, očekujem pobedu - kaže Jovanović.

Naisa je ovu pauzu u takmičenju iskoristila da dovede i prvo pojačanje pošto se, nakon nastupa za Kikindu i Topličanin, u Niš vratila Jovanu Veljković.

Utakmica u sali u Duvaništu počinje u 18:30, a ulaz je besplatan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niške stonoteniserke u subotu otpočinju drugi deo Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 11.Jan.2019

Ubedljivom pobedom na svom terenu završili su 2018. godinu i prvi deo sezone, a da će isto biti i u nastavku uvereni su u klubu Josip Kolumbo. Niške stonoteniserke takmičenje u Superligi nastavljaju u subotu, 12. januara u Stonoteniskom domu, kada dočekuju Sentu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.