Izvor: JužneVesti.com, 22.Dec.2023, 14:04

Letove do Dortmunda iz Niša "Wizz Air" privremeno obustavlja

Zbog inspekcije motora u narednim mesecima kompanija Wizz Air moraće da redukuje brojne svoje letove, a kako su iz kompanije pojasnili za Južne vesti - od kraja januara do sredine marta 2024. godine neće leteti iz Niša za Dortmund, dok će do Bazela umesto 3 ići 2 puta nedeljno.

Mađarska niskotarifna kompanija Wizz Air skoro deceniju leti iz Niša, a trenutno do 4 destinacije sa Aerodroma "Konstantin Veliki" - Dortmunda, Bazela, Beča i Memingena. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Neke polaske moraće da redukuju tokom ove zimske sezone, a planirano je da od 23. januara do 12. marta 2024. putnici neće moći da lete iz Niša do Dortmunda, potvrdili su za Južne vesti iz avio-kompanije.

Wizz Air potvrđuje da će zbog inspekcija motora Pratt & Vhitnei planiranih za naredne mesece, a koje su van kontrole avio-kompanije, Wizz Air privremeno suspendovati neke od svojih ruta širom svoje mreže. Posvećena pružanju najboljeg mogućeg korisničkog iskustva, avio-kompanija je dala sve od sebe da smanji smetnje za putnike, sprovodeći neophodne promene u rasporedu nekoliko nedelja pre datuma polaska - pojasnili su iz kompanije.

Druga promena za putnike je da u istom periodu neće biti tri leta nedeljno do Bazela, već dva polaska, utorkom i subotom.

Do Beča će u zimskoj sezoni, koja traje do marta, leteti dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, dok će do Memingena imati 4 polaska nedeljno - ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom.

Svi pogođeni putnici koji su rezervisali direktno kod avio-kompanije bivaju obavešteni o promenama putem e-pošte i SMS-a i ponuđeni su da izaberu jednu od najpogodnijih od tri opcije: ponovo rezervišu na drugi let besplatno, dobiju 120% refundiranja u VIZZ kreditu ili 100 % refundiranja u originalnom obliku plaćanja - navode iz Wizz Air.

Podsetimo, od prošlog meseca ova kompanija ukinula je prvu ikada "low cost" liniju sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki" i putnici više ne mogu da putuju do Malmea.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.