Košarkašice Studenta pretrpele šesti poraz

Izvor: JužneVesti.com, 02.Dec.2019, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Studenta pretrpele šesti poraz

Iako su sredinom poslednje četvrtine imale plus 8 (67:59) košarkašice niškog Studenta primile su 20 poena i izgubile od drugoplasiranog Kraljeva rezultatom 79:74 (14:17, 13:21, 25:16, 27:20) u 8. kolu Prve lige. Nišlijke sa dve pobede i šest poraza zauzimaju sedmu poziciju.

Nisu uspele "studentkinje" da naprave iznenađenje na svom terenu u pretposlednjem kolu prvog dela Prve lige. Vodile su većim tokom utakmice, a četiri minuta pre kraja imale i osam poena >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prednosti. Ipak, Kraljevčanke su boljom igrom u završnici došle do sedme pobede u sezoni.

Najefikasnija u niškom timu bila je Tete Ivanović sa 26 poena.

Nakon 8. kola Student je na sedmoj poziciji, a u narednom kolu igra u Novom Sadu protiv ekipe 021.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

(SPORT) Pobeda Spartaka i na kraju jesenjeg dela prvenstva

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2019

U 11. kolu Prve lige Srbije grupa Sever za rukometašice je Spartak u Debeljači pobedio Mladost iz Srpske Crnje sa 22:20...Jesenji deo šampionata je završen: Spratkak je lider na tabeli, ima 21 bod, drugi je Srem iz Sremske Mitrovice sa 17, treći Halas Jožef iz Ade sa 16 bodova, ali i odigranom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.