Čudan dugo očekivan spejs info-pult na niškom aerodromu!

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jun.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Čudan" dugo očekivan "spejs" info-pult na niškom aerodromu!

Niški čelnici dugo su najavljivali postavljanje info-pulta na aerodromu "Konstantin Veliki", na kom bi putnici koji slete trebalo da se informišu o svim relevntnim servisnim i turističkim detaljima grada na Nišavi.

Prošle nedelje u aerodrmoskoj zgradi postavljen je jedan "Welcome to Nis" "spejs desk" koji na prvi pogled ne opravdava svrhu namene, za kim nema nikoga ko bi pružao uslugu te vrste..

Za sad nismo uspeli da saznamo u čijem je vlasništvu postavljeni info-pult..

Za kraj pitamo, da li je to dugo najavljivan info-pult Turističke organizacije Niš ili...?

Uskoro opširnije..

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

"Info-pult na niškom aerodromu nije postavila Turistička organizacija Niš"!

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Jun.2017

Nakon pisanja o postavljanju neadekvatnog info-pulta na niškom aerodromu i nedomumice u čijem je "vlasništvu", našoj redakciji javio se direktor TON-a Uroš Parlić i demantovao da je to njihova aktivnost...Tekst pisma direktora TON-a prenosimo u celosti...."Poštovani. Molim da u vašem tekstu dodate...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.