Nikolina Pišek traži ženku za svog psa

Izvor: Kurir, 06.Maj.2013, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Pišek traži ženku za svog psa

Želi da usreći kućnog ljubimca!

Popularna TV voditeljka Nikolina Pišek na mukama je zbog kućnog ljubimca. Već nedeljama preko poznanika i prijatelja pokušava da nađe ženku retke vrste pinča, podobnu za parenje s njenim psom iste rase.

- Budući da se radi o podvrsti pinča, teško je pronaći identičnu ženku. Nikolina smatra da je njen pas idealan i jedinstven, pa želi da i njegovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potomci budu takvi. Voditeljka će, ukoliko uspe da pronađe partnerku svom ljubimcu, mladunčad koju dobije podeliti prijateljima - kaže za Kurir blizak prijatelj Pišekove.

Da li ima naznaka da će u svojoj nameri uspeti, pokušali smo da saznamo od voditeljke, ali ona, međutim, nije odgovarala na naše telefonske pozive.

(D. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.