Nataša Bekvalac zakazala koncert u Areni?

Izvor: Mondo, 23.Avg.2019, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac zakazala koncert u Areni?

Da li je pevačica upravo otkrila ono što je najavila pre nekoliko dana, od čega joj se "ledi krv u žilama"?

Pevačica Nataša Bekvalac iznenadila je svoje obožavaoce novom objavom na društvenim mrežama!

Nakon što se nedavno na svom Instagramu prisetila početka svoje karijere i činjenice da je na sceni već 20 godina, te da razmišlja o solističkom koncertu, danas ga je, izgleda, i najavila!

Bekvalčeva je objavila sliku kalendara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa datumom "14. februar" i napisala: "Arena?", što je mnoge navelo da zaključe da će na taj dan održati svoj prvi, veliki solistički koncert.

Nataša je pre nekoliko nedelja napisala da će publici uskoro saopštiti nešto od čega joj se "ledi krv u žilama" i dodala da "živi svoj san", pa je moguće da je mislila upravo na zakazivanje najveće koncertne dvorane na Balkanu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.