Nataša Bekvalac asistent na fakultetu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jan.2011, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac asistent na fakultetu

Pevačica Nataša Bekvalac postala je zaštitno lice Univerziteta "Megatrend“. Ugovor između Nataše Bekvalac i našeg najvećeg privatnog univerziteta potpisan je u zgradi "Megatrenda“ na Novom Beogradu.

Osim što je zaštitno lice, Nataša Bekvalac je prošle godine upisala treću godinu studija na Fakultetu za kulturu i medije ovog univerziteta.

"Nismo hteli da je guramo u kampanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ranije, jer smo želeli da vidimo kako će da se pokaže kao student. Pošto je izuzetno uspešna i na tom polju, sada imamo opravdanje da je proglasimo idolom mladih ljudi, koji su naša ciljna grupa i da se nadamo da će i oni da krenu njenim stopama“, kaže dr Mića Jovanović, rektor Univerziteta

"Megatrend“, na kojem studira više od 26.000 studenata u 16 obrazovnih ustanova.

Ni Nataša Bekvalac nije htela javno da govori o svom studiranju u protekle dve godine.

"U osnovnoj školi sam bila vukovac, a pošto mi je mama bila učiteljica, svi su govorili da je to zbog nje, zato nisam htela da potenciram svoje studiranje, da ne bi zli jezici u tome odmah našli neku prevaru. Mediji su nešto što je meni blisko, sa njima sam imala mnogo iskustva i zato mi studije kulture i medija ne padaju teško“, kaže Nataša Bekvalac.

Rektor Univerziteta "Megatrend“ izrazio je želju da ukoliko bude i dalje uspešna u studiranju kao i do sada, Nataša Bekvalac ostane na fakultetu kao asistent.

"Moja karijera je zahtevna, ali radno vreme nije strogo određeno i bila bih počastvovana da budem asistent, ali još je mnogo rada potrebno za to“, dodala je Nataša Bekvalac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.