Šok u NBA, najveći talenat odbija da izađe na draft!?

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok u NBA, najveći talenat odbija da izađe na draft!?

Godinama se o njemu priča u superlativima, sada su se pojavile šokantne informacije.

Zajon Vilijamson je košarkaš koji je još dok je igrao na koledžu opisivan kao novi LeBron Džejms.

Jasno, javnost u SAD je u stopu pratila njegov razvoj, minulog leta je zaigrao za Djuk u NCAA, nije razočarao.

Postalo je jasno da će ovog leta biti prvi pik na draftu, kada se i zvanično prijavio za draft. Ostalo je samo pitanje ko će imati pravo da prvi bira, a i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nedavno razjašnjeno.

Nju Orleans Pelikansi su imali dosta sreće, iako im je davano samo šest odsto šansi da uzmu prvog pika, upravo će oni birati prvi na predstojećem draftu.

Trener Alvin Džentri je poludeo kada je saznao da će njegova ekipa birati prva, jasno, već je video Zajona Vilijamsona u ekipi ovog leta.

Ipak, dominantni košarkaš možda i neće zaigrati u NBA ligi ove sezone, razlog su upravo "Pelikani".

Naime, on nije oduševljen činjenicom da bi mogao da ponese dres ekipe iz Nju Orleansa, pa bi zbog toga mogao da povuče svoju draft prijavu.

Novinar "ESPN-a" Brajan Vindhorst tvrdi da Zajon ima opciju da izbege Pelikanse, mogao bi da ostane na Djuku još godinu dana, na šta ima pravo, a pritom nije potpisao ugovor ni sa jednim agentom, kao ni sa tehničkim sponzorom, te jasno, još nije spreman u potpunosti za sam draft.

Ovo bi bilo veliko razočarenje za franšizu iz Nju Orleansa, daleko od toga da pored Vilijamsona nema talentovanih igrača koji su prijavljeni za prestojeći draft, ali Zajon je jednostavno "totalno drukčiji od drugih".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Dejvis ne želi da igra sa vremešnom zvezdom u sitkom organizaciji"

Izvor: B92, 16.Maj.2019

Sportski novinar Skip Bejles u emisiji "Undisputed" govorio je o sudbini Nju Orleans Pelikansa sa Entonijem Dejvisom i prvim pikom na NBA draftu...Nju Orleans Pelikansi i Entoni Dejvis su u jednoj prilično čudnoj situaciji, govorilo se o potencijalnom trejdu još na zimu, ali je Entoni Dejvis na kraju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.