Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2017, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAVATE LI MIRNO, AMERI: Ne jedno, već dva magična dodavanja Tea na listi pet najboljih poteza (VIDEO)

Možda i najbolje nisu uvrstili, jer kako bi ostali američki igrači ‘spavali mirno’ da je Teodosić zauzeo svih pet poteza na TOP pet listi večeri.

Krenulo je kao u snovima. Miloš Teodosić iza sebe je ostavio povredu lista i u potpunosti spreman krenuo u NBA odiseju. Što je najbitnije i raspoložen za njegove karakteristične asistencije.
Amerikanci se tek navikavaju na bravure, a noćas su ih videli >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << čak dve koje su završile na listi pet najlepših poteza večeri.
Prvo je poslao popularni ‘Hail Mary’ pas, kako ga je komentator nazvao, za Blejka Grifina, a ovaj postigao ‘tačdaun’, dok se drugom mestu našao fenomenalan ‘alej-up’ pas za Diandre Džordana u kontri koji je zakucao u svom stilu.
Teo je tek počeo…

(Izvor: youtube / NBA)
The post SPAVATE LI MIRNO, AMERI: Ne jedno, već dva magična dodavanja Tea na listi pet najboljih poteza (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.