Teove dve asistencije u top 5, poznato koliko će Bogdan odsustvovati!

Izvor: Sportske.net, 13.Okt.2017, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teove dve asistencije u top 5, poznato koliko će Bogdan odsustvovati!

Odjeci srpskog derbija u predsezoni...

Kako rekosmo svi možemo da budemo ponosni na srpski derbi, Teo i Bogdan su radili ono što najbolje znaju, srpski tandem je oduševio.

Na žalost, Bogdanović je morao pre vremena u svlačionicu i prve prognoze govore da je povreda zgloba takva da će morati da miruje jedno nedelju dana što verovatno znači da propušta start sezone, sredinom sledeće nedelje.

Teodosić je ipak tema broj 1, svakako jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dodavača lige, digao je Ameriku na noge, a u noćašnje dve utakmice, među najboljih pet poteza Teova su dva...

Top NBA plays of the day including 2 from Milos Teodosic | Eurohoops https://t.co/xysscjfF7o

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) 13. октобар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teo 2x u Top 5, Bogdanović "cepao" trojke (VIDEO)

Izvor: B92, 13.Okt.2017

Srpski košarkaši Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović nastavljaju da privlače pažnju ljubitelja NBA lige uoči početka nove sezone...Naši bekovi su blistali u međusobnom duelu njihovih timova, u kojem su Los Anđeles Klipersi nadigrali Sakramento Kingse 104:87...Posebno se istakao Teodosić sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.