Izvor: HotSport.rs, 31.Dec.2014, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA PAVLOVIĆ: U NBA ligi su oduševljeni Partizanom i Grobarima

Jedan od ljubimaca navijača Partizana, Saša Pavlović, otkrio je na koji način je potpisao ugovor sa Partizanom prošle sezone i kako je toj odluci „kumovao“ NBA zvezda Klivlenda, Anderson Varežao.
Kao što je poznato, Saša Pavlović je bio dugogodišnji član Klivlend Kavalirsa, tima za koji sa uspehom (kada nije povređen) nastupa i brazilski centar, Anderson Varežao.
Upravo ovaj Brazilac >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << karakterstične frizure, na određen način, pomogao je Saši Pavloviću da obuče dres Partizana prošle sezone.
Kako piše Sportski žurnal, sam Anderson Varežao je, za vreme poslednjeg Svetskog prvenstva u Španiji, izjavio da je sasvim siguran da Saša Pavlović nastupa za klub koji voli:
– Znam da Saša uživa u klubu u kojem je oduvek hteo da igra – rekao je tada Varežao.
A da je to tako, potvrdio je i sam Pavlović:
– Pre nego što sam prvi put došao u Partizan, trenirao sam malo u Klivlendu. Tamo sam gledao sve utakmice Partizana. Jednom mi je svratio Varežao, a ja sam pratio duel sa CSKA kada je bila prepuna Arena. Pita me: „Koji je ovo klub?“. Kažem mu da je to moj Partizan. Rekao mi je: „Pa čoveče, šta čekaš, što ne ideš tamo?“ – ispričao je Pavlović oduševljenje Varežaa navijačima Partizana.
Pavlović ne krije da su ove reči sjajnog brazilskog internacionalca na njega izvršile određen uticaj:
–  To što je kazao je uticalo na mene. Nije mogao da veruje da ljudi sve vreme skaču i pevaju na tribinama – kaže, izmeđuostalog, Pavlović.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NIKOLA PEKOVIĆ: Pavlović je uradio pravu stvar, i ja bih došao u Partizan

Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015, 13:07

Jedan od ljubimaca navijača Partizana, bez ikakve dileme, jeste i sadašnji centar NBA ekipe, Minesote Timbervulvs, Nikola Peković. U ostalom, malo igrača crno-belih može da se pohvali činjenicom da su im navijači pevali posebne pesme. A Pek je jedan od njih.. Popularni „Pekmen“ trenutno ne...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.