SA NBA ISKUSTVOM, PROSEČNO BELEŽI PREKO 16 POENA: Partizan konačno pronašao centra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 22:26

SA NBA ISKUSTVOM, PROSEČNO BELEŽI PREKO 16 POENA: Partizan konačno pronašao centra (FOTO)

Crno-beli pred dovođenjem kapitalnog pojačanja.

KK Partizan zainteresovan je za dovođenje portugalskog centra Nimijasa Kvete - prenosi Sportando.

On je dve sezone proveo kao dvosmerni igrač Sakramento Кingsa. Кveta je dobio kvalifikacionu ponudu od Кingsa, ali još uvek nije jasno da li će ostati u NBA ligi ili ne.

Centar je u poslednje dve godine najviše igrao u Dži ligi gde je prosećno beležio 16.8 poena, 8.7 skokova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i 2.4 asistencije.

Partizan Belgrade are following the case of Neemias Queta, Sacramento Kings C @IsraelHayomHeb

— Tomer Givati (@givati_tomer) July 30, 2023

Crno-beli su u potrazi za centrom nakon odlaska Matijasa Lesora u Panatinaikos. U dosadašnjem toku letnjeg prelaznog roka u Humsku su stigli samo Ognjen Jaramaz i Mateuš Ponitka, a prema rečima sportskog direktora Zorana Savića očekuje se da još minimalno tri igrača zaduže dres bivšeg šampiona Evrope.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Sara, verenica Ilkaja Gundogana
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.