NBA - Voriorsi na krilima Durenta bolji od Hjustona!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA - Voriorsi na krilima Durenta bolji od Hjustona!

Gostima nisu pomogle ni sjajne partije Hardena i Gordona.

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa ostvarili su prvu pobedu u polufinalu Zapadne konferencije pošto su na svom parketu savladali Hjuston Roketse sa 103:100  (28:19, 25:34, 30:23, 21:24).

Domaćin je na veoma dobar način otvorio meč, pa je mini-serijama na sredini i kraju prve četvrtine stigao do devet poena prednosti.

Potpuno drugačiju sliku smo videli u drugoj deonici, Pol i Harden su pogurali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Hjuston i uspeli da izjednače rezultat pre odlaska na odmor.

Gosti su uspeli čak i da povedu na početku treće četvrtine, ali je ubrzo usledila brza serija koševa kojom je Golden Stejt povratio prednost od sedam koševa pred odlučujućih 12 minuta.

Brzo je Golden Stejt povećao svoju prednost, ali još brže i istopio pa je Hjuston stigao do izjednačenja 89:89. Međutim, sjajni Durent je "upalio" motore i odličnom partijom u finišu meča doneo svojoj ekipi trijumf

Najbolji u redovima domaće ekipe bio je upravo Kevin Durant sa 35 postignutih poena

Sa druge strane, sjajne partije Džejmsa Hardena (36 poena) i Erika Gordona (27 poena) nisu bile dovoljne da spreče poraz Hjustona.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.