Istorijska partija Kevina Durenta – Bruklin na korak od finala VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2021, 08:06

Istorijska partija Kevina Durenta – Bruklin na korak od finala VIDEO

Kevin Durent obeležio je petu utakmicu polufinalne serije NBA lige između Bruklina i Milvokija i doneo Netsima 3-2.

U "Barklajs centru" Durent je predvodio svoj tim do trijumfa rezultatom 114:108 i tako se nastavio niz pobeda na domaćem terenu.

Najbolji igrač Bruklina je odigrao svih 48 minuta i ubacio je neverovatnih 49 poena, uz čak 17 skokova i 10 asistencija uz šut iz igre 16/23 i 4/9 za tri poena. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pored toga, imao je i tri ukradene lopte i dve blokade, a celokupnim učinkom u potpunosti je bacio u senku nimalo lošu partiju Janisa Adetokumba.

Grčki as je postigao 34 poena i 12 skokova uz četiri asistencije.

Podrška Durentu bio je Grin sa 27 poena, Grifin je dodao 17, a Bruklin je preokrenuo posle -8 na početku poslednje deonice.

"Rekao sam treneru, ako hoćeš da me izvedeš iz igre da odmorim, to je u redu, ali osećam se dobro, i onda me je pustio samo da ovu ‘vožnju’ nastavim“, rekao je Durant posle meča.

Opet je Bruklin u prednosti, ispustio je 2-0, ali ima meč loptu za novu rundu, u petak od 2.30 po našem vremenu.

Pobednik se sastaje sa boljima iz Filadelfija – Atlanta (2-2) u finalu Istoka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.