Denver izborio sedmu utakmicu, dobra partija Jokića

Izvor: Beta, 13.Sep.2020, 22:22

Denver izborio sedmu utakmicu, dobra partija Jokića

Košarkaši Denvera izjednačili su večeras na 3:3 protiv Los Andjeles Klipersa u polufinalu plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su pobedili sa 111:98.Nagetsi su nadoknadili 19 poena zaostatka, a predvodio ih je srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 34 poena, 14 skokova, sedam asistencija, jednom ukradenom loptom i jednom blokadom.Džamal Marej u pobedi je učestvovao sa 21 poenom, pet poena, pet asistencija i dve ukradene lopte, Geri Heris sa 16 poena, a Majkl Porter sa 13 poena i sedam skokova.U ekipi iz Los Andjelesa najefikasniji je bio Pol Džordž sa 33 poena, šest skokova, pet ukradenih lopti i tri asistencije. Dobru partiju prikazao je i Kavaj Lenard sa 25 poena, osam skokova, pet asistencija i dve ukradene lopte. Lu Vilijams dodao je 14 poena.Odlučujuća sedma utakmica na programu je u noći izmedju utorka i srede. Pobednik tog duela igraće u finalu Zapada protiv prvih nosioca u toj konferenciji Los Andjeles Lejkersa, koji su sa 4:1 izbacili Hjuston.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaški svet bruji o Nikoli Jokiću: Dokazao je da je zvezda, da je najbolji

Izvor: RTS, 13.Sep.2020

Fenomenalnom partijom protiv Klipersa u šestom meču polufinala Zapadne konferencije, Nikola Jokić još jednom je oduševio košarkaški svet. Reči hvale na račun srpskog centra uputili su saigrači iz reprezentacije, evropski ali i svetski stručnjaci, kao i legendarni NBA košarkaši. ...

Nastavak na RTS...

Denver od minus 19 do majstorice sa Klipersima, Jokić briljantan

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2020, 07:45

Košarkaši Denvera savladali su LA Kliperse sa 111:98 u šestoj utakmici polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA i izjednačili u seriji na 3:3.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.