Bivši košarkaš Zvezde potpisao neverovatan ugovor u NBA ligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 22:45

Bivši košarkaš Zvezde potpisao neverovatan ugovor u NBA ligi

Potvrđeno od strane jednog od najpoznatijih svetski košarkaških novinara.

Bivši košarkaš Crvene zvezde i FMP-a Duop Rit stavio je paraf na trogodišnji ugovor sa Portland Trejlblezerima za koje odlično igra ove sezone.

Ovu vest je prvi preneo Adrijan Vojnarovski, jedan od najpoznatijih svetski košarkaških novinara, koji kaže da je Rit dobio novi osigurani ugovor.

The Trail Blazers are signing two-way center Duop Reath on a new three-year standard >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA contract, sources tell ESPN. Reath — who has averaged 8.9 points this season — has had a remarkable path to landing in the Blazers frontline rotation and the security of this new deal. pic.twitter.com/pFaxah5CBh

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) February 16, 2024

Duop Rit je uspeo kroz Letnju ligu da se nametne Portlandu, koji je odlučio da mu ukaže šanse i to im se i isplatilo, pošto beleži 8.9 poena u proseku igrajući za Trejlblejzerse.

Izuzev poena, Duop Rit u proseku ima i 3.8 skokova, kao i 1.1 asistenciju i po 0.5 blokova i ukradenih lopti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.