Stoltenberg: Rusija je sused NATO, treba nam dijalog

Izvor: N1 televizija, 11.Jul.2018, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoltenberg: Rusija je sused NATO, treba nam dijalog

Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je da je Rusija sused Alijanse i da je potrebno imati dijalog sa Moskvom.

"Mi ne priznajemo aneksiju Krima, ne priznajemo propagandu, akcije u sajber-prostoru, mešanje u izbore. Videli smo incident u Solsberiju. Ali ne smatram da je to argument za izolovanje Rusije", rekao je Stoltenberg uoči početka samita NATO-a u Briselu.

On je dodao da je Rusija >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sused Alijanse i da "neće otići nikuda".

"Potreban nam je dijalog sa Rusijom", rekao je generalni sekretar NATO.

On je ranije izjavio da su kontakti neophodni da bi se sprečilo dodatno narušavanje odnosa.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Stoltenberg: Potreban dijalog sa Moskvom, ne izolacija

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jul.2018

BRISEL - Generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg rekao je danas da je Rusija susjed Alijanse i da je potrebno imati dijalog sa Moskvom..."Mi ne priznajemo aneksiju Krima, ne priznajemo propagandu, akcije u sajber-prostoru, miješanje u izbore. Vidjeli smo incident u Solsberiju. Ali ne smatram da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.