Izvor: Vostok.rs, 31.Okt.2011, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori Rusije i NATO-a za EvroPRO u ćorsokaku – MIP RF

31.10.2011. -

Pregovori Rusije i NATO se na današnji dan nalaze u ćorsokaku zbog neželje Zapada da ponudi Rusiji pravne garancije da evropska protivraketna odbrana neće biti usmerena protiv nje, izjavio je za RIA Novosti zamenik ministra spoljnih poslova RF Aleksandar Gruško. „Situacija na današnji dan ne obećava ništa dobro", - rekao je diplomata. Pa ipak on je naglasio da je neophodno uložiti napore da se postigne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << sporazum. SAD i NATO i pored protesta Moskve nastavljaju da grade elemente PRO u Evropi. Rusija insistira na pravne garancije da se taj sistem neće koristiti protiv nje.

Izvor: Golos Rossii

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Pregovori i kontakti Rusije sa SAD i NATO o PRO ne daju rezultate

Izvor: Vostok.rs, 31.Okt.2011

31.10.2011. -..Pregovori i kontakti Rusije sa SAD i NATO o PRO ne daju rezultata. Ovo je priznao danas ministar inostranih poslova RF Sergej Lavrov. On je istakao da oni svim mogućim načinima izbegavaju odgovor na zakonomerno i velo prosto pitanje — zašto, ako, kako uveravaju Moskvu, planovi...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.