NATO prevara u Crnoj Gori još nije završena

Izvor: Vesti-online.com, 11.Sep.2017, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NATO prevara u Crnoj Gori još nije završena"

"NATO priča u Crnoj Gori, bolje rečeno NATO prevara, nije završena, kao što pojedini, čak i u opoziciji, ističu, već je tek počela, i u narednom periodu moramo da uradimo sve da je što više internacionalizujemo, osvežimo i podignemo na mnogo veći nivo", kaže lider Otpora beznađu i osnivač Pokreta za neutralnost Crne Gore Marko Milačić.

Milačić, koji će 16. septembra govoriti na demonstracijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << protiv NATO-a u švedskom gradu Geteborgu, dodaje da će Crna Gora biti slobodna tek onda kada se otarasi i domaćih i stranih okupatora.

- Polovičnost u toj borbi je politička prevara. To nije samo naša, crnogorska borba, već univerzalna borba za istinsku demokratiju i slobodu - ističe on.

Milačić povodom predstojećeg učešća na anti-NATO demonstracijama u Švedskoj kaže da je to "odlična prilika da se i van granica Crne Gore čuje o nepravdi koja nam se događa".

Tog dana na ulicama Geteborga biće upriličen program koji obuhvata protestnu šetnju, govore lidera političkih partija i drugih organizacija, kao i koncert poznatog švedskog kantautora Mikaela Viehea.

Poruke protestne povorke, na čijem čelu će biti hor od 150 pevača, biće "Ne NATO u Švedskoj", "Ne nuklearnom oružju na teritoriji Švedske" i "Sprečiti memorandum o razumevanju sa NATO".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.