Ministarstvo odbrane: Srbija nema aspiracije da uđe u NATO

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Nov.2020, 15:07

Ministarstvo odbrane: Srbija nema aspiracije da uđe u NATO

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović izjavio je da Srbija nema aspiracije da postane članica NATO i da je učešće u Programu "Partnerstvo za mir" optimalan okvir saradnje, saopšteno je iz tog Ministarstva. O odnosima Srbije i NATO bilo je reči na sastanku 23. novembra ministra Stefanovića sa ambasadorom Kraljevine Holandije Žilom Pluhom, a sastanku je prisustvovao i šef NATO vojne kancelarije za vezu brigadni general Tomazo Vitale, pošto je Kraljevina Holandija NATO Ambasada...
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanovića sa Pluhom i Vitaleom o saradnji sa NATO

Izvor: Blic, 23.Nov.2020

Srbija nema aspiracije da postane članica NATO, a učešće u Programu Partnerstvo za mir optimalan je okvir saradnje, istakao je danas ministar odbrane Nebojša Stefanović na sastanku sa Žilom Pluhom, ambasadorom Holandije koja je NATO Ambasada za kontakt sa Srbijom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.