Izvor: Kurir, 19.Avg.2008, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO: Odnosi s Rusijom ne mogu da se nastave po starom

BRISEL, 19. avgusta (Tanjug) - Ministri spoljnih poslova NATO-a zaključili su danas u Briselu da se odnosi Severnoatlantske alijanse i Rusije ne mogu nastaviti po starom posle sukoba u Gruziji i da će oni u budućnosti zavisiti od toga da li Moskva poštuje potpisani sporazum o prekidu vatre.
Pogledaj vesti o: NATO

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO upozorava Moskvu da međusobna saradnja zavisi od povlačenja iz Gruzije. Saopštenje jednostrano, ocenjuje Lavrov.

Izvor: TV Avala, 19.Avg.2008

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov kritikovao je danas NATO zbog toga stso je zapadna alijansa na hitnom sastanku u Briselu upozorila da će saradnja sa Moskvom zavisiti od povlačenja ruskih trupa iz Gruzije.

Nastavak na TV Avala...

RUSIJA SAMO OPOMENUTA

Izvor: Press, 19.Avg.2008

Na vanrednom sastanku ministara NATO-a Rusiji samo upućeno upozorenje, iako su SAD tražile potpun prekid odnosa. .Na vanrednom sastanku, ministri spoljnih poslova NATO-a zaključili su da se odnosi Severnoatlantske alijanse i Rusije ne mogu nastaviti po starom posle sukoba u Gruziji. U budućnosti...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.