Koalicija Za kraljevinu Srbiju: Srbija nikad u NATO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Maj.2020, 12:09

Koalicija "Za kraljevinu Srbiju": Srbija nikad u NATO

Koalicija "Za kraljevinu Srbiju" navodi da Srbija treba da ostane vojno neutralna država i podseća da su članice koalicije već pokretale inicijative za poništavanje svih sporazuma sa NATO paktom.

Prvi na listi koalicije za poslanike republičke skupštine Ljubinko Đurković rekao je da kao nekadašnji komandant odbrane Košara 1999. godine, garantuje da "Kraljevina Srbija" nikada neće pristupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << NATO paktu.

"Bombardovanjem 1999. godine, NATO je izvršio brutalnu agresiju na našu zemlju i počinio zločin koji nikada nećemo zaboraviti. Srbija treba da ostane vojno neutralna i da ne ratuje za tuđe interese", izjavio je Đurković u Ćupriji, saopštila je koalicija.

Za kraljevinu Srbiju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.