Istovremeno u Baltiku vežbe Baltičke flote Rusije i NATO

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jun.2020, 17:03

Istovremeno u Baltiku vežbe Baltičke flote Rusije i NATO

Više od 10 letelica mornaričke avijacije Baltičke flote, uključujući borbene avione Su-30SM i bombardere Su-24, izvršilo je napade na površinske ciljeve na Baltičkom moru, dok se u isto vreme u tom regionu održava vežba NATO Baltops 2020, saopštila je danas pres služba Flote.

"Posade bombardera Su-24 i borbenih aviona Su-30SM Baltičke flote izveli su udare na površinske ciljeve na mornaričkoj obuci u Baltičkom moru tokom planiranih vežbi, navedeno je u saopštenju", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preneo je TAS S.

Borbeni avioni su izvršili udare, uz podršku borbenih aviona Su-27, kaže se u saopštenju.

Vežbe Baltičke flote izvedene su tokom NATO mornaričke vežbe Baltops 2020. u koju učestvuje 17 država članica i dve partnerske zemlje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.