Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Apr.2023, 06:50

Godišnjica NATO bombardovanja voza u Grdeličkoj klisuri

Na današnji dan, pre 24 godine, u agresiji NATO-a na Srbiju granatiran je voz u Grdeličkoj klisuri. Prema zvaničnim podacima, stradalo je najmanje 15 putnika, među njima i šestogodišnji dečak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Godišnjica jezivog zločina NATO! Prilikom granatiranja voza u Grdeličkoj klisuri stradalo je najmanje 15 putnika, među njima i deca!

Izvor: 24sedam.rs, 12.Apr.2023

U NATO napadu u Grdelici stradali su drugi i treći vagon putničkog voza na liniji Beograd - Solun

Nastavak na 24sedam.rs...

Godišnjica granatiranja voza u Grdeličkoj klisuri

Izvor: Danas, 12.Apr.2023

Na današnji dan, pre 24 godine, u agresiji NATO na Srbiju granatiran je voz u Grdeličkoj klisuri, kada je prema zvaničnim podacima, stradalo najmanje 15 putnika, među njima i šestogodišnji dečak, objavila je Radio-televizija Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.