Bošković: Snažno podržavamo članstvo Makedonije u NATO

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bošković: Snažno podržavamo članstvo Makedonije u NATO

Ministar odbrane Crne Gore Predrag Bošković izjavio je kako Crna Gora snažno i iskreno podržava članstvo Makedonije u NATO.

"Među državama u svetu retki su tako dobri i sadržajni odnosi kao što su između Crne Gore i Republike Makedonije. Iskreno i dobronamerno podržavamo napore Makedonije u njenim evroatlantskim integracijama", kazao je crnogorski ministar medijima nakon što je s makedonskom ministarkom odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Radmilom Šekerinskom Jankovskom obišao Centar za obuku pilota u Skoplju.

Istakao je kako je Crna Gora veliki zagovornik članstva Makedonije u NATO, i kako su evroatlantske integracije od ključnog značaja za stabilnost i prosperitet celog regiona, objavilo je Ministarstvo odbrane Crne Gore.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.