Sergej Ćetković u Areni za Dan zaljubljenih

Izvor: Mondo, 18.Okt.2012, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sergej Ćetković u Areni za Dan zaljubljenih

Sergej Ćetković će da posle tri godine ponovo zapeva u Kombank Areni 14. februara naredne godine, a uskoro će da izda najavni singl za novi album.

Pevač kaže da su tri godine brzo prošle i da je sada pravo vreme da se opet i to na "dan ljubavi" druži sa publikom u najvećoj dvorani na Balkanu.

"Radujem se koncertu u Kombank Areni koji će biti održan 14. februara 2013. Mislim da je pravo vreme da ponovimo druženje, posle fenomenalne zajedničke proslave >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mojih prvih 10. godina solo karijere. Spremamo još jedno lepo muzičko veče sa malo drugačijom i intimnijom atmosferom, koja će biti prilagođena samom datumu održavanja koncerta", izjavio je pevač.

Pevač kaže da je već počeo da sprema repertoar, jer će "stare pesme biti u novom ruhu i potpuno drugačijim aranžmanima".

"Pripremamo još jedan singl, koji će da najavi sam koncert u Kombank Areni i novi, šesti studijski album koji ću izdati naredne godine. Sve u svemu, obećavam još jedno lepo druženje i jedva čekam da vas ponovo vidim u Areni", saopštio je pevač.



Cene ulaznica i datum početka prodaje biće uskoro saopšteni.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.