Sela Sju - besplatno za školarce i studente

Izvor: NaDlanu.com, 09.Sep.2013, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sela Sju - besplatno za školarce i studente

Popularna pevačica će, kao što je već najavljeno, nastupiti 23. septembra u Kombank Areni, i to kao headliner novog festivala Vibes gde će učestvovati i tinejdžerka Nina Nesbit, a ulaz je besplatan za školarce i studente!

Besplatne ulaznice se, uz važeću đačku knjižicu ili indeks na uvid, preuzimaju na prodajnim mestima Eventima, a za sve ostale cena karte je 1950 dinara. Domaća podrška biće SevdahBaby. Više o koncertu čitajte Nadlanu.com.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Sela Sju na "Vibes" festivalu, ulaz bespalatan za studente i đake

Izvor: Blic, 10.Sep.2013, 11:01

Sela Sju koja dolazi u Beograd 23. septembra, biće glavna zvezda festivala "Vibes", a ulaz će biti besplatan za sve studente i đake koji bi želei da dođu...Na festivalu će publiku zabavljati pored mlade Belgijanke Sele i Nina Nezbit, kao i grupa SevdahBABY...Studenti i đaci će uz indeks ili đačku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.