Poznat lineup Koncerta Godine u Novom Sadu!

Izvor: SvetGitara.com, 23.Okt.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat lineup Koncerta Godine u Novom Sadu!

Sedamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu 10. decembra, 23 godine posle održavanja prvog Top Plus Koncerta godine, 1993.

U subotu, 10. decembra 2016. u Velikoj dvorani SPC „Vojvodina“ (SPENS) u 16 h počinje tradicionalna novosadska manifestacija na kojoj su do sada nastupale sve najvažnije grupe sa prostora sadašnje i bivše države.

Ove godine na NS Koncertu godine, publici će se predstaviti: Goblini, Van Gogh, Ritam nereda, Bjesovi, Direktori, Urban&4, >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << Kolja i Grobovlasnici, Irie FM, Čovek vuk, Hadži prodane duše i Harlekin.

Ulaznice možete kupiti od ponedeljka, 24. oktobra u prodajnoj mreži GIGS TIX-a širom Srbije, online, kao i na blagajni Spens-a u Novom Sadu. Do nedelje 30. oktobra u ponoć ulaznice za parter će se prodavati po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Nakon promotivnog perioda, ulaznice će se prodavati po ceni od 1.250 dinara za Parter i tribinu Zapad 2, kao i 1.350 dinara za tribinu Zapad 1 – sedenje. Cena svih ulaznica na dan koncerta (ako ih ostane u prodaji) iznosiće 1.450 dinara.

Nastavak na SvetGitara.com...






Povezane vesti

Goblini, Van Gogh, Bjesovi... na ovogodišnjem Koncertu godine

Izvor: NoviSad.com, 24.Okt.2016, 09:46

Sedamnaesti NS Koncert godine biće održan u subotu, 10. decembra, u Velikoj sali Spensa, 23 godine posle održavanja prvog Top Plus Koncerta godine, 1993. Ove godine..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.