KOLIKO para?!

Izvor: Mondo, 17.Dec.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLIKO para?!

Pevačica je navodno potrošila pozamašnu sumu novca za novi album.

Pevačica Milica Pavlović je u novi album navodno uložila čak 200.000 evra, jer je za svih osam novih pesama snimila visokobudžetne spotove.

Nakon velikog uspeha drugog albuma, atraktivna Leskovčanka ništa nije želela da prepusti slučaju, pa je okupila najbolju ekipu saradnika na Balkanu kako bi nove pesme i spotovi oduševili i iznenadili publiku, te je u album uložila gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve što je zaradila u poslednje dve godine, prenosi "Alo".

"Sad ulažem u karijeru, ulažem u sebe i nije mi žao nijednog dinara ili evra koji sam uložila. To moja publika zaslužuje, a ja volim da ono što radim bude zaista kvalitetno. Za stan ima vremena, polako", rekla je svojevremeno Pavlovićeva.

ONA zna gde će za doček! (FOTO)

Miličin treći studijski album izlazi pred Novu godinu, a za MONDO je otkrila šta možemo da očekujemo.

"Ono što je najbitnije na novom albumu je da je Ana Bekuta producirala jednu pesmu. U pitanju je balada i uskoro idem premijerno kod nje da prvi put pesmu zajedno preslušamo. Zatim, po prvi put saradnja sa hrvatskim rediteljem muzičkih spotova Darkom Drinovcem. Evo, premijerno ti otkrivam o kome se radi. Uradio mi je spot za drugu baladu na tom albumu i mogu ti reći da je izvukao neke glumačke sposobnosti iz mene za koje ni sama nisam znala. Presrećna sam i kakve sam tekstove dobila od Marine i Ljilje. Ima tu još jedno iznenađenje na albumu, ali sačekaćete!", rekla nam je nedavno "seksi senjorita".

"Idi kući, pa plači!" (FOTO, VIDEO)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milica Pavlović ostala bez 200.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 17.Dec.2018

Milica Pavlović je u novi album uložila čak 200.000 evra, jer je za svih osam novih pesama snimila visokobudžetne spotove...Nakon velikog uspeha drugog albuma, atraktivna Leskovčanka ništa nije želela da prepusti slučaju, pa je okupila najbolju ekipu saradnika na Balkanu kako bi nove pesme i...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.